KONYA / SELÇUKLU - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Nis

Kariyer günleri kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni  Davut Kara eşliğinde 12.sınıf öğrencilerimiz Selçuk Üniversitesi kampüsünde yer alan Hukuk Fakültesi,  İletişim Fakültei ve Güzel Sanatlar Fakültesine ziyarette bulundular.

Mrt

On bir ayın sultanı Ramazan hoş geldin, bereketinle geldin. Okulumuzda Ramazan ayı içerisinde maddi imkansızlıklar içinde olan öğrenci ve ailelerine öğretmenler ve diğer hayırseverler tarafından toplanan yardımlarla, marketlerden yardım kartları alınarak ihtiyaç sahiplerine teslim edilmiştir. Allah hayırseverlerimizin hayırlarını makbul eylesin. Ramazan ayı içerisinde yürütülen bu sosyal sorumluluk projesine önder olan rehberlik öğretmenimiz Daut Kara Bey'e teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümü okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz Çevre Kulübü öğretmen ve öğrencileri, daha temiz bir çevre için okul bahçesinde bahar temziliği yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz...

Mrt

Öğrencilerimiz şehit yakınları ve gazilerimize samimi bir sohbette buluştular. Programın gerçekleşmesinde emeği geçen şehit yakınlarımıza, gazilerimize, komutanlarımıza, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda düzenlenen Satranç Turnuvası sonuçlandı. Turnuvada

12.A' dan Necmi BİLGİN birinci,

11.G'den İslam ALİYEZOV ikinci,

11.C'den Enes DAĞDEVİREN üçüncü,

12.D'den Selim Berke KORKMAZ dördüncü oldu.

Madalyaları, Okul Müdürümüz Murat ŞEN tarafından verildi.

Şbt

Kariyer Günleri kapsamında 12.sınıf öğrencilerimizle ilimizde eğitim veren Karatay Üniversitesine gezi gerçekleştirdik.

Şbt

Öğrencilerimiz Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne ziyarette bulundular.

Şbt

Öğrencilerimize okulumuz çok amaçlı salonunda Çedes Projesi kapsamında Miraç ve Peygamberimiz konulu konferans verilmiştir.

Şbt

Okulumuzun Değerler Kulübü öğrencileri öğretmenlerimiz eşliğinde Şehit Polis Memuru Mehmet Akalın'ın ailesine ziyaret gerçekleştirdi.

Şbt

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuzda Sosyal Medya Okuryazarlığı konusunda Necmettin Erbakan Üniversitesinden Doç.Dr. Zehra Özkeçeci sunum yaptılar. Hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Tiyatro ekibimiz, Konya'da düzenlenen liseler arası "Haydi Oyna Bakalım" tiyatro yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil etti.

08.01.2024

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Toplantımız velilerimizin yoğun ilgisiyle 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 11.00-15.00 arasında gerçekleştirildi. Hayırlara vesile olsun.

Kas

Okulumuzda Değerler Kulübü tarafından organize edilen Din Hizmetleri Görevlisi Ali Rıza Koçak'ın sunumuyla Mevlana Haftası etkinliği yapılmıştır. Ali Rıza Bey'e ve okulumuz kulüp öğretmenleri Levent Ceylan ve İbrahim Körpe'ye teşekkür ederiz.