KONYA / SELÇUKLU - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Mrt

Sayın velilerimiz, okul web sitemizde yer alan randevu sitemini kullanarak  (https://selcuklucumhuriyetal.meb.k12.tr/) öğretmenlerimizin uygun vakitlerinde öğrenciniz hakkında görüşmek için e devletten randevu alarak görüşebilirsiniz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınav tarihleri aşağıdadır. Bütün öğrencilerimize sınavlarda kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Şbt

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında, 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde 11 farklı başlıkta verilecek olan 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için başvurular başladı.

2023 -2024 eğitim-öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıflarda eğitim gören öğrenciler sınava başvuru yapabilecekler.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almak isteyip başvuru yapan öğrenciler;

1-e-sınav

2-Çevrim İçi Eğitim ve Görev Tamamlama

3-Uygulama Sınavı

olmak üzere üç aşamalı öğrenci seçme sınavına tabi olacaklar. Yapılan sınavlarda önceki aşamada başarılı olamayan öğrenci sonraki sınava katılamaz. Sırasıyla tüm aşamaları başarıyla tamamlayan öğrenciler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde eğitim almaya hak kazanacaklar.

Başvurunu yap, teknoloji geliştiren bir Türkiye hedefinde geleceğin yeni teknoloji yıldızı sen ol.

Son Başvuru Tarihi: 25 Şubat 2024

Başvuru ve bilgi için: deneyap.org

Şbt

Sınıf ders programları aşağıdadır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında yapılacak çalışmalar için Mehmet Akif Ersoy'un Safahat'ını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

25 Aralık tarihine kadar Lise öğrencileri arasında Safahat Sözlüğü Cümle Afiş Tasarlama Yarışmasına okulumuzda seçilen afiş cümleleri İlçe MEM'e gönderilecektir. Dereceye giren öğrencilere ödül verilecektir.

Ayrıca Aralık ayı sonunda çevrimiçi Safahat konulu bilgi yarışması yapılacaktır.

Kas

Okulumuzda 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 11.00'de VELİ TOPLANTISI yapılacaktır. Velilerimiz öğrencimizin sınıfına çıkarak sınıf rehber öğretmeninden öğrencisinin ara karnesini alacak ve veli imza sirküsüne imzasını atacaktır, sınıf öğretmeninden gerekli bilgileri aldıktan sonra görüşmek istediği ders öğretmenleri hangi sınıftaysa onlarla görüşecektir. Branş öğretmenlerinin bulunacağı sınıf okul girişinde yönlendirme panosunda olacaktır. Buradan da yayınlanacaktır.  Bütün velilerimizin katılımlarını bekleriz. Saygılarımla.

Murat ŞEN

Okul Müdürü

Eyl

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul-Aile Birliği Olağan Genel Kurulu aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 15 Ekim 2023 Pazar günü saat 13.00'te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.